vergelijkduitsland

 

Shopping malls in heel Duitsland

Duitsland heeft vele grote shoppingmalls waar je bij slecht weer heerlijk kunt winkelen. Deze malls zijn te vinden in de grotere plaatsen net over de grens, maar ook in de grotere winkelsteden.  Duitslan heeft

 

In Oberhausen, amper 3/4 kwartier rijden van Arnhem ligt Centro, een van de grotere shopping malls van Duitsland en zelfs van Europa. Centro heeft ook een geweldige grote fast food corner waar je kunt kiezen uit wel 50 verschillende fast food ketens van Pizza Hut tot Burger king. Beleef het zelf en breng een bezoek aan Centro.  

 

Arkaden Bocholt

Voor de dagelijkse boodschappen of een spontaan uitje tussendoor zijn de Shopping Arkaden in Bocholt bij Dinxperlo precies het juiste adres. Bekende winkelketens, speciaalzaken en detaillisten presenteren hun uitgebreide artikelen- en merkenassortiment en nodigen u uit ontspannen te winkelen – bij elk weertype en in ieder jaargetijde  

 

In het FOC Ochtrup net over de grens bij Enschede wordt shoppen een bijzondere belevenis met een Münsterlands tintje. In het FOC, met schilderachtige openluchtpromenade, vindt u behalve meer dan 100 verschillende merken voor de voordeligste prijzen, een stadse ambiance.

In de sfeer van het oude Münsterland shopt u temidden van historische aandoende gevels en beschermde gebouwen. De namen van de verschillende straatjes en de zes grote pleinen verwijzen naar de directe omgeving van Bochtrup. Het ‘Twenteplein’ vormt samen met de ‘Ijsselstraat’ het overdekte gedeelte van het centrum. Hier kunt u eindeloos lang winkelen zonder dat het weer roet in het eten gooit. Het ruime aanbod aan dames-, heren-, kinder- en sportmode, schoenen, accessoires, huishoudelijke artikelen en speelgoed is daarbij het hele jaar ca. 30% tot 70%* goedkoper.

Gratis parkeergelegenheid, het kinderparadijs ‘Kletterburg’ en de diversiteit aan eetgelegenheden zorgen er bovendien voor dat shoppen in het FOC een dagje uit voor het hele gezin is.
  
 

 

Arkaden Münster 

Die Mep Meppen

De MEP heeft meer dan 35 winkels op een totale winkelvloer van zo’n 35000 m2. 

Schadow Arkaden Dusseldorf

 

 

Duitse Factory Outlets (fabrieksverkopen) ))