vergelijkduitsland

 

Vliegen (en ander vervoer) vanuit Duitsland

Vanuit de grensstreek kunt u vanuit Duitsland vliegen naar alle bestemmingen in Europa. Er zijn veel prijsvechters die betaalbare vluchten aanbieden. Daarnaast is de Deutsche Bahn een van de beste spoorwegondernemingen in Europa.

Wist u dat?

Airport Weeze (net over de grens bij Nijmegen) in 2013 in totaal 2.488.956 passagiers heeft begroet – dat dit een groei betekend van 12,7 procent tegenover het jaar daarvoor.

Met deze toename de luchthaven afgelopen jaar behoorde bij de Top 20 van de Duitse Airports.

De grootste bijdrage aan deze positieve verkeersontwikkeling  opnieuw werd geleverd door de grootste Europese LowCost Airline Ryanair. Dat Ryanair negen vliegtuigen op Airport Weeze heeft gestationeerd en tijdens de zomermaanden vanaf hier naar 40 bestemmingen in Europa en Noord Afrika heeft gevlogen. Dat de meest populaire bestemmingen in 2013 London, Mallorca en Malaga waren. Ryanair deze zomer 2014 op 18 bestemmingen niet meer vliegt vanuit Weeze vanwege capaciteitsproblemen.

Bron: lees het hele artikel op

http://news.airport-weeze.com/nl/airport_weeze_heeft_duidelijk_meer_passagiers.html

Vliegen vanuit Duitsland

goedkoop vliegen vanuit Weeze (bij Nijmegen) met Ryanair

 

Vanaf 1 april 2013 vliegt Ryanair wekelijks op 8 nieuwe bestemmingen vanuit Weeze. Er zijn  vluchten naar Bergerac, Corfu, Oujda, Oslo, Paphos, Rijeka, Tanger en Vilnius

 

vlieg voordelig vanuit Duitsland via

vliegvakanties.de

Het duitse reisbureau voor Nederlanders!  Dit Duitse reisbureau Poot is sinds 1967 gevestigd in Emmerich, vlak over de grens in de buurt van Arnhem. Zij bieden reizen aan van alle gerenommeerde Duitse reisorganisaties. U kunt bij hen persoonlijk boeken, maar ook via deze website of per e-mail een offerte aanvragen.

Al meer dan 40 jaar het Duitse reisbureau voor de boeking van reizen vanaf Duitse luchthavens met Duitse reisorganisaties en vliegmaatschappijen voor reizigers uit Nederland. De medewerkers geven u graag advies, helpen u bij de boeking en beantwoorden al uw vragen rondom uw reis in uw eigen taal. Het doet er niet aan toe waarnaar u zoekt, een voordelige of een luxe vakantie in de zon, een autovakantie of alleen een vliegticket . Maak gebruik van de voordelen die u hebt als u vanuit Duitsland vliegt –meer keuze, goedkopere prijzen voor kinderen, meer service! Als bijzonderheid biedt men u exclusieve gezinsreizen tijdens de voorjaars-, mei-, zomer-, of herfstvakantie tegen pakketprijzen aan voor 4 of 5 personen, inclusief alle toeslagen – u bespaard tot 50 % tegenover vergelijkbare aanbiedingen van Nederlandse reisbureaus. Hier vindt u de reizen van alle gerenommeerde Duitse reisorganisaties zoals bijv. TUI, Neckermann,12Fly, Alltours, FTI, ITS Reizen of u boekt vliegtickets van vliegmaatschappijen zoals Air Berlin, Condor, Tuifly, Hamburg Airways, XL Airways en Lufthansa.Vliegen vanuit Duitsland is gemakkelijker dan u denkt! De luchthavens Düsseldorf, Weeze, Keulen, Münster of Dortmund zijn gemakkelijk te bereiken. Parkeren is heel voordelig en u heeft niet zoveel last van files.

 

    (Dusseldorf Niederrhein)

Ongeveer 900.000 Nederlanders zijn vorig jaar op het Duitse vliegveld Weeze op het vliegtuig gestapt.  De jonge, internationale luchthaven Weeze ligt direct over de Nederlands/Duitse grens en zeer gunstig ten opzichte van steden als Arnhem (45 min.), Nijmegen (30 min), Venlo (45 min.) en Eindhoven (60 min.). Het vliegveld ligt direct aan de snelweg A57 bij Kleve (Dld), en slechts op 60 minuten afstand van Düsseldorf centrum.

Vakantie vanaf Weeze Airport

Lowcostairlines  

Lowcostairlines geeft een overzicht van alle goedkope vluchten naar bestemmingen in Europa.

U bent op zoek naar een goedkope vlucht? Ook  vanuit Duitsland zijn er veel mogelijkheden.  De afgelopen jaren is het aantal low-cost vluchten sterk gegroeid met bekende prijsvechters als Easyjet, Ryanair, Vueling en Transavia. De vliegtickets boek je het goedkoopst op de websites van de vliegmaatschappijen, daarmee worden extra kosten van andere vliegtickets verkopers vermeden. 

Skyscanner

Skyscanner is een vooraanstaande wereldwijde reiszoeksitedie direct online miljoenen vliegtickets van meer dan duizend luchtvaartmaatschappijen vergelijkt, alsmede autohuur, hotels, vakanties en verzekeringen. Ook de goedkopere vluchten vanuit Duitsland worden weergegeven. 

Met de flexibele zoekopties van Skyscanner kunt u door tarieven bladeren van een hele maand, of zelfs een heel jaar, zodat u profiteert van de beste aanbiedingen. U kunt altijd rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau boeken, zodat u verzekerd bent van de laagste prijs, zonder dat er extra kosten worden berekend 

Restplatz Reise

last minutes vliegreizen vanuit Duitsland

Overig vervoer in Duitsland

Fernbusse

dagelijks busverbindingen naar en tussen Duitse steden nu ook vanuit Nederland!

Flixbus

voordelig een busreis plannen van en naar bijna alle steden in Duitsland en de rest van Europa

Grensbus

 busverbindingen vanuit Nederland naar plaatsen net over de grens in Duitsland