vergelijkduitsland

 

amazon.de ook volledig vertaald in het Nederlands, maakt online shoppen in Duitsland nog gemakelijker, amazon.de bezorgd ook in Nederland

nu ook betaling via iDEAL mogelijk

 

Onderzoek vergelijk.nl toont aan de helft van de producten amazon.de Duitsland zijn goedkoper dan webshops in Nederland

                                          bron IEX.nl/ANP

 

 

 online winkelen bij de grootste webshop van Duitsland met 2 jaar garantie en levering in Nederland (let op, soms extra verzendkosten)

 

Indien je een produkt wilt zoeken via de optie 'suchen' dien je dit produkt hier ook in de Duitse taal in te geven. Je kunt via de website  vertalen van Duitse woorden  nagaan wat het Nederlandse woord in het Duits is.

 

 

Doelomschrijving en voorwaarden 

Vergelijkduitsland.nl is op geen enkele wijze   verantwoordelijk voor de informatie en inhoud op de website van Amazon.de. Vergelijkduitsland.nl is ook geen partij bij uw eventuele aankopen afgenome diensten   bij Amazon.de Vergelijkduitsland.nl. is  op geen enkele wijze aansprakelijk voor onjuiste aankopen, retourzendingen, betalingen met Amazon.de. Vergelijkduitsland.nl kan ook niet voor u bemiddelen. U dient bij vragen en mogelijke problemen rechtstreeks contact op te nemen met Amazon.de. Wij wijzen u erop dat mogelijk Duitse rechtsregels van toepassing kunnen zijn. Laat u daarom goed informeren.